Παραγωγή καλλυντικών και ιατροτεχνολικών ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) Η εταιρία ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΚΡΟΥΠ ΑΕΒΕ, έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία που σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της μπορεί να παράγει καλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα (CE), σε όλους τους τομείς. Παραδείγματα προϊόντων φασόν είναι οι κρέμες προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης μαλλιών αλλά και προίοντα vegan.

Η εταιρία μας επίσης, παράγει αντισηπτικά χεριών σε συσκευασίες ανάλογες των απαιτήσεών σας.

Κάνοντας κλικ, μπορείτε να δείτε τα αντισηπτικά χεριών TommyG και τις αντίστοιχες συσκευασίες.Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και τον σχεδιασμό των προϊόντων. Σε επικοινωνία πάντα με τον πελάτη μας, εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και την άψογη εξυπηρέτησή του, σε όλα τα επίπεδα.

Η εταιρία παρέχει full service υπηρεσίες από την φόρμουλα μέχρι το τελικό προϊόν. Εργαζόμαστε για να παρέχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές.


Επίσης, αναλαμβάνει και μεμονωμένες παραγωγές και πληρώσεις με φόρμουλες πελάτου.

Οι ειδικευμένοι χημικοί που εργάζονται στο εργοστάσιό μας, υποστηρίζουν όλα τα προίόντα και με after sale service αλλά και άνοιγμα κωδικού στην Ευρωπαϊκή πύλη CPNP. Τέλος, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για εξαγωγικούς σκοπούς. 


Δείτε όλα τα προϊόντα, εδώ, και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα πλαίσια παραγωγής Ιδιωτικής Ετικέτας, εδώ.

 

Πιστοποιημένη με ISO 9001


Μπορείτε να μάθετε ό,τι χρειάζεστε απλά επικοινωνώντας μαζί μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

info@gavrilisgroup.eu

Θωμάς Γαβρίλης

+30 210 42 25 641